Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website van NeoTec. Door het bezoeken van onze webiste stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Allo informatie op deze website is bedoeld voor zakelijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. NeoTec aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij NeoTec of bij derden welke bij toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan NeoTec. Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming door NeoTec worden overgenomen.

Gebruik van Google Analytics

Wij gebruiken de dienst ‘Google Analytics’ om cookies te plaatsen op onze website. Deze dienst helpt NeoTec om een beeld te krijgen van de manier waarop websitebezoekers de website gebruiken. De informatie wordt door het IP-adres van uw computer opgeslagen op de servers van Google.