SYSTEEMONTWIKKELING

Wij kunnen uw bedrijfsprocessen versnellen en verbeteren door het ontwikkelen van complete klant specifieke apparatuur.

Ontwikkeling van nieuwe apparatuur

Ons werkterrein strekt zich uit vanaf het prototype(0-serie)-gebied tot het ontwikkelen van (kleine) series. Wij realiseren speciale onderdelen, assembleren en doen de interfacing eventueel tussen meerdere systemen. We ontwikkelen uw apparatuur volgens de geldende CE richtlijnen en verzorgen ook de nodige documentatie hiervoor.

Wij beschikken over onze eigen werkplaats en assemblageruimte. Bij ons heeft u direct contact met de professional die over een scala van technische disciplines beschikt. Weinig overhead werkt, zowel voor u als voor ons snel, flexibel en efficiënt.

Als u uw idee wilt laten realiseren, dan doet u dat het liefst via een veelzijdige partner die verstand van zaken heeft en passie voor wat hij doet. Van gesprek tot apparaat, realiseren wij diverse technische projecten. De ene keer gaat het om adviseren of het maken van een onderdeel, de andere keer gaat het om een gecombineerde mechatronische totaaloplossing.

U doet zaken met enthousiaste en onstuitbare techneuten die al meer dan 20 jaar lang bekend zijn op de markt en onze weg goed weten te vinden. Dat merkt u aan de creatieve- en innovatieve werkwijze en oplossingen. We bieden efficiënte turn-key oplossingen.

Gallery

Inhoudelijke product- of projectinformatie plaatsen wij alleen na toestemming van de opdrachtgever

 • 6-voudig roerappraat
  Bovenroerder voor laboratoria
 • Apparaat om vervuilingsafzetting te meten
  Om vervuilingsafzetting te meten
 • Optische Roterende Analyser
  Roterende analyse van producten
 • Bench cooker
  Bureaumodel industrieel versuikeringsprocess